Valaki 405 millió forintnyi összeget tett fel Biden győzelmére

2020. november 3. – 20:09

Másolás

Vágólapra másolva

Egy egyelőre ismeretlen személy egymillió fontot (1,29 millió dollár/405 millió forint) tett fel a világ legnagyobb online fogadási oldalán, a Betfair Exchange-en arra, hogy Joe Biden nyeri az amerikai elnökválasztást.

A fogadó vagy fogadók személye nem ismert, a tétet október 29-én tették meg Nagy-Britanniában, ahol ugye mindenre lehet fogadni, míg az Egyesült Államokban legálisan nem lehet pénzt feltenni az elnökválasztásra.

Az oddsmesterek a demokrata Biden esélyét 65, a republikánus Donald Trumpét 35 százalékosra teszik. Ha Biden győz az elnökválasztáson, akkor az egymillió font felett még 540 ezer fontot (218,7 millió forint) kap a fogadó.

A Betfair Exchange történetében eddig 1,1 millió font volt a legnagyobb tét, még 2010-ben tették fel Rafael Nadal Roland Garros-győzelmére. 2017-ben is volt már egy egymilliós tét, akkor Floyd Mayweather győzelmére fogadtak Conor McGregor ellenében.

Ha Biden a Betfair rekordösszegű tétjeit nézi, akkor is bizakodhat győzelmében, a tíz legmagasabb összeggel mindig a favoritra tettek, igaz, ezek mindegyike sporteseményhez kötődött.

Politikai témában eddig 555 ezer font volt a legnagyobb tét, négy évvel ezelőtt Trumpra érkezett, már a szavazóhelyiségek bezárása után, de még az eredmények kihirdetése előtt.

Az amerikai elnökválasztás alakulását, az eredmények beérkezését kedden éjszaka élőben is közvetítjük majd a Telexen, tartsanak velünk!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!