Tulajdonos lett a Telex a G7-ben

2024. október 1. – 18:07

Másolás

Vágólapra másolva

A Telex kiadója, a Van Másik Zrt. 49 százalékos tulajdonrészt szerzett a G7 gazdasági portál kiadójában hétfőn. A döntést egyhangúlag támogatta a Telex szerkesztőségét képviselő testület, a menedzsment és a főszerkesztő. Ez a lépés már a G7 tavaszi megvásárlása óta tervben volt, és most elérkezett az ideje, hogy megvalósuljon. A következő lépés 2025-ben a G7 munkatársainak tulajdonszerzése lesz, amikor a Telexhez hasonlóan az újságírók is tulajdonossá válnak majd a lapjukban.

A G7 megmarad olyannak, amilyen eddig is volt: egy gazdasági sztorikat érthetően feldolgozó lap, jó elemzésekkel, hozzáértő, profi csapattal. Amikor a Telex vezetői tavasszal megszerezték a G7-et, a fő cél az értékmentés volt, az, hogy továbbra is hiánypótló és igényes cikkek, elemzések, podcastok szülessenek gazdaságpolitikáról, makrogazdaságról, energetikáról, vállalkozásokról, és minden olyan gazdasági történésről, ami az olvasókat foglalkoztatja.

Ilyen hozzáállásra, ilyen cikkekre, témákra lehet ezután is számítani. Érdemes tehát olvasni a G7-et, és ne felejtsetek el feliratkozni a hírlevelükre sem, Facebookon pedig itt lehet követni. Érdemes!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!