A Telex vezetőihez kerül a G7

2024. március 26. – 19:00

Másolás

Vágólapra másolva

A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.- hez kerül a G7 gazdasági portál. A Telex stratégia célja a portálosodás, és a mostani lépés is ennek a folyamatnak egy fontos része.

A gazdasági fókuszú portál 2017-ben indult útjára azzal a céllal, hogy közérthető formában tudósítson makrogazdasági, gazdaságpolitikai, vállalati és egyéb pénzpiaci témákról. Az alapítók számára fontos szempont volt, hogy a lap függetlenül, olykor egymásnak teljesen ellentétes perspektívák bemutatásával tegyen hozzá a közbeszédhez.

A G7 tulajdonosainak célja a gazdasági portál felvállalt küldetésének megtartása, egy fenntartható működés mellett, amiben a Telex vezetői (Kárpáti András, Kárpáti Márton, Pusztay András) által alapított Gazdrovat Kft. lehetőséget lát.

A felvásárlás révén a vállalathoz kerülnek át a gazdasági oldal kulcsemberei és vagyonelemei.

Az új tulajdonosok célkitűzése, hogy a G7 továbbra is prémium gazdasági portál maradjon, de megkapjon minden olyan támogatást és lehetőséget, amivel a jelenleginél sokkal több olvasóhoz tud eljutni.

A G7 önálló szerkesztőségként működik tovább, de szoros együttműködésben lesz a Telexszel is. A lap ingyenes lesz az olvasók számára, elsősorban hirdetésekből befolyó pénzekből fog működni, amelyet a Telex Sales-csapata kezel majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!