17 óvodás került hatósági karanténba Pécsen

2021. szeptember 08. – 17:42

Másolás

Vágólapra másolva

Karanténba került egy pécsi óvoda egyik csoportja, miután kiderült, hogy az egyik kisgyermek igazoltan megfertőződött a koronavírussal, derült ki az ATV Híradójából.

Marton Ferenc, a pécsi városháza sajtóreferense elmondta, hogy a fertőzött óvodással 17 kisgyermek került szoros kapcsolatba, ezért őket megfigyelésre hatósági karanténba küldték. Az érintett csoportban dolgozó négy munkatársnak viszont nem kellett hatósági karanténba vonulnia, mivel ők korábban megkapták a védőoltást.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában korábban arról beszélt, hogy mostanra a pedagógusok, iskolai dolgozók 85-90 százalékban be vannak oltva intézményi átlagban, és azt is mondta, hogy egyelőre biztosan nem tervezik a maszkviselés, illetve a testhőmérséklet-mérés visszavezetését az iskolákban.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!