Újabb DK-s politikus halt meg koronavírusban

2021. április 10. – 13:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírus nem csillapodik, tovább szedi áldozatait, mi pedig újra barátot gyászolunk. Elhunyt Kerezsán László, pilisi DK-s önkormányzati képviselő, a DK választókerületi alelnöke. Laci is kezdetek óta velünk volt, igazi demokrataként szolgálta közösségét és hazáját. Részvétünket kívánjuk a családjának, osztozunk fájdalmukban. Emlékét szeretettel megőrizzük.

– közölte szombaton sajtóközleményében a Demokratikus Koalíció Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselőjének halálhírét.

Nem ő az első DK-s képviselő, aki a közelmúltban elhunyt koronavírus miatt: Penz András kistarcsai képviselő és Gyűrűs Károly tatai önkormányzati képviselő márciusban halt bele a fertőzés szövődményeibe. Ezután a kormánysajtó több lapjában is megjelent, hogy Dobrev Klára maszk nélkül utazgatott, és maga is fertőzötten találkozhatott Gyűrűssel és más, szzintén a vírus szövődményeiben elhunyt önkormányzati dolgozóval.

A feltételezést Dr. Konczer Erik, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetőjének cáfolta, mint mondta, maszk is volt rajtuk a találozásukkor, ami messziről történt, és nem volt több mint fél perc. Ráadásul maga is Konczer is teszteltette magát, miután Dobrevvel beszélgetett, és ő negatív lett. Ezért szerinte kizárt, hogy „Dobrev Klára bárkit is megfertőzött volna. Aki ezt állítja, az hazudik.”

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!