Levelet kapott a tanár az Emmitől, hogy még nem regisztrált oltásra, úgyhogy tegye meg, pedig ő már régen megtette

2021. március 26. – 15:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gulyás Gergely bejelentette, hogy április elsején elkezdik a vakcináért regisztrált tanárok oltását, hogy 19-én kinyithassanak az iskolák. Ez jó hír, de mint csütörtökön kiderült, nem minden regisztrált került be a rendszerbe. Egy vidéki város általános iskolai tanára péntek délelőtt írt a Telexnek, hogy kapott egy levelet Kásler Miklóstól, amiben az állt, hogy még nem regisztrált, és március 29-ig van rá lehetősége.

„Ezzel csupán az a probléma, hogy én már regisztráltam”

– írta nekünk levelében.

Megnézte hát a regisztráció-ellenőrző oldalon, hogy regisztrált-e. Az oldal megerősítette, amit a miniszter írt: a rendszer szerint még nem regisztrált.

„Mivel lefényképeztem azt, hogy sikeres volt az oltási regisztrációm, tudom bizonyítani, hogy nem én hibáztam”

– írta. Fel is hívta az információs vonalakat, de technikai hiba miatt egyiket sem vették fel.

A szombathelyi pedagógus attól fél, hogy emiatt csúszik le az oltásról.

„Ez azért kellemetlen, mert most nem tudom, mi a helyzet, ha így marad, akkor azt mondják majd, hogy megadtuk a lehetőséget a pedagógusnak, nem élt vele.”

Ha valaki biztos benne, hogy regisztrált, akkor írnia kell a megfelelő szerveknek, hogy egyeztethesse az adatait. Online regisztráció esetén az adatvedelem@mk.gov.hu-ra, papíralapú regisztráció esetén pedig az info@allamkincstar.gov.hu-ra vagy az adatvedelem@allamkincstar.gov.hu-ra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!