A nyíregyházi kórház szerint minden rendben van náluk a covidos ellátással

2020. november 17. – 19:45

Másolás

Vágólapra másolva

Reagált a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház arra a keddi hírre, miszerint az intézmény már 400 beteget lát el, ezért bár igyekeznek, a jelenlegi terhelés mellett már nem tudják ugyanazt a színvonalat biztosítani, amivel normál körülmények között sok beteg élete megmenthető lenne. Erről az ATV riportjában beszélt Szűcs Attila, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály osztályvezető főorvosa, a kórház viszont hivatalosan teljesen mást kommunikál, keddi közleményében határozottan visszautasította Szűcs állításait.

„A többszörös terhelés, a beáramló betegek nagy száma ellenére is korszerű eszközökkel, a világon most fellelhető legkorszerűbb terápiával biztosítjuk betegeink gyógyítását, ennek érdekében orvosaink, ápolóink mindent megtesznek” – tájékoztatta a Szabolcs Online-t az intézmény sajtóosztálya.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!