Majka visszakerült a kórházba a koronavírus miatt

2020. november 14. – 18:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Kicsit elbasztam a hazamenetelt, több szempontból is… A fiam születésnapjára haza akartam menni mindenféleképpen. Haza is mentem. Jobban éreztem magam, nyilván. Különben nem is engedtek volna haza, ha nem látják, hogy jobban érzem magam”, mondta Majka a Youtube-csatornájára feltöltött videóban. Ismét kórházból jelentkezett be, pedig korábban arról adott hírt, hogy hazamehetett.

Elmondta, hogy fiának gamer monitort vett, amit fel kellett vinnie az emeletre és a cipekedés nem tett neki jót. Az estét a családjával töltötte, nem figyelt annyira oda magára és ez kicsit megerőltető volt.

„Másnapra visszament a lázam. Annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem tudtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni, aminek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam normálisan inni.”

A láza 38,5-re szökött fel, most tart a betegség 9. napjánál, a szagokat és az ízeket továbbra is érzi, hétfőn pedig tüdőröntgene lesz, akkor derül ki, hogy hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerre és a szteroidokra, amit kapott.

Bejelentkezés közben elküldött pár embert a fenébe, mert azzal vádolták, hogy csak a pénz miatt van most kórházban. Ezeknek az embereknek azt üzente, hogy az összes vagyonát odaadná, hogy otthon lehessen, és tudhassa, hogy holnapután jobban lesz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!