Ellepte a tömeg Nápolyt a totális korlátozás előtt

2020. november 14. – 20:17

Másolás

Vágólapra másolva

Nápolyban a tengerparti sétányok, kávézók és éttermek teraszai, Firenzében a vásárlóutcák voltak tele emberekkel a vasárnap éjfélkor életbe lépő zárás előtti utolsó napon, miután Campania és Toszkána tartományt járványveszélyes, úgynevezett vörös színű zónának nyilvánították.

A régiók külső határát lezárják, belépni csak engedéllyel lehet, és a tartományon belüli mozgás sem engedélyezett, kivéve ha munkavégzés, iskolába járás, vagy más nyomós indok miatt történik. Bezárják a vendéglátóhelyeket, amelyek kizárólag elvitelre dolgozhatnak este tízig. Leáll a kereskedelem is, kivéve az élelmiszert és más alapvető cikkeket áruló üzleteket. Nem engedélyezett a sportolás sem, kivéve a lakóhely közeli szabadtéri mozgást. Campania és Toszkána mellett vörös zónába tartozik Lombardia, Piemonte, Valle d'Aosta, Calabria és Alto Adige tartomány is, valamint Bolzano térsége. (MTI)

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!