Intenzív osztályra került a koronavírusos Delhusa Gjon

2020. november 1. – 09:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A zenész vér oxigéntelítettsége 80 százalék alá esett.

Intenzív osztályra szállították Delhusa Djont, derült ki a zenész közszereplői oldaláról. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Delhusa kórházba került, eredményei azonban egyre rosszabbak lettek, ezért át kellett szállítani az intenzív osztályra. A 67 éves zenész állapotáról a testvére írt a Facebookon.

„Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdőoxigén szintje 80% alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást”

– fogalmazott Claudette Delhusa.

Egyre több magyar hírességről derül ki, hogy pozitív lett a tesztje: múlt héten a TV2 Dancing with the Stars című műsorának két szereplője, Osvárt Andrea színésznő és Marsi Anikó tévés műsorvezető is megfertőződött koronavírussal, de a Star magazinnak adott nyilatkozata alapján átesett már a betegségen Nagy Feró is, korábban pedig Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Kicska László és Pély Barna is hasonlóról számolt be.

A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide>>>

A Telex legfrissebb koronavírussal kapcsolatos híreiért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!