Pikó András nyolcadik kerületi polgármester is koronavírusos

2020. október 27. – 11:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pozitív lett Hajnal Miklós koronavírustesztje – írta a Momentum politikusa Facebook-oldalán. A poszt szerint a pártban elnökségi tagi pozíciót betöltő Hajnalnak enyhe tünetei vannak, ezek első jelentkezése óta önkéntes karanténban van, otthonról dolgozik, és értesítette azokat, akikkel az elmúlt napokban találkozott.

Hajnal Miklós
Fotó: A politikus Facebook-oldala

Ugyancsak kedden, a délutáni órákban jelentette be Pikó András, nyolcadik kerületi független polgármester, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Facebook-posztjában azt írta, október 23-án jelentkeztek nála a tünetek: száraz köhögés, enyhe láz, fokozódó izomfájdalom. Az is kiderült, hogy nincs tüdőgyulladása. Feladatait és az önkormányzat vezetését általános helyettese, Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át.

Szintén keddi hír, hogy koronavírusos lett, és tünetei miatt kórházba került Berettyóújfalu polgármestere, Muraközi István (Fidesz). A politikus posztját, amelyben azt írja, vasárnap magas láz és légszomj jelentkezett nála, a Debreciner vette észre.

Itthon is egyre több politikus és ismert ember teszi közzé, hogy pozitívra tesztelt. Hétfőn Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere szintén a Facebookon jelentette be, hogy kórházba került a betegség miatt.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!