Alig kapott levegőt, kórházba került Csepel polgármestere

2020. október 26. – 08:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba került Csepel fideszes polgármestere, írja a Magyar Hang. Borbély Lénárd múlt héten számolt be arról, hogy koronavírusos, azóta azonban romlott az állapota, szombat estére már alig tudott levegőt venni.

„A koronavírus megbetegedés óta az állapotom nem javult, csak napról napra rosszabb lett. És ez is elég változó módon. Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt és kórházba kerültem. Itt kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott, és a véroxigén szintem folyamatosan csökken. Ezért jelenleg oxigénnel segítenek, de ezek a napok meghatározóak, hogy javulok-e, és hogyan tovább. Szombat este óta szteroidos gyógyszert, antibiotikumot és egy további gyógyszeres kezelést kapok” – írta a polgármester hétfő reggeli Facebook-bejegyezésében.

Borbély Lénárd a kórházbanForrás: A politikus Facebook-oldala
Borbély Lénárd a kórházbanForrás: A politikus Facebook-oldala

A politikus hozzátette: „Jelenleg azért vagyok jobban, mert kapok levegőt. Aki ezt nem élte át, az nem is nagyon tudja elképzelni, milyen érzés. Mindenesetre nem könnyű leírni. 39 éves vagyok, minden hétköznap sportolok, sokszor hétvégén biciklizni járok, folyamatosan vitamint szedek.”

Frissítés:

Karácsony Gergely a Facebookon kívánt gyors felépülést a csepeli polgármesternek. „Aggódva értesültem a hírről, hogy Borbély Lénárd, Csepel polgármesterének állapota súlyosbodott és kórházba szállították. Kívánok neki gyors felépülést! Remélem, minél hamarabb folytathatjuk a közös munkát a Fővárosi Közgyűlésben” – írta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!