Több százezer forintos jutalmakat vezet be az Uber az új sofőrjeinek

2024. szeptember 17. – 09:56

Másolás

Vágólapra másolva

Új bónuszokat vezet be az Uber a meglévő és a frissen csatlakozó budapesti taxisofőröknek egyaránt – írja a HVG. A fuvarok után beszedett jutalék egységesen 8 százalékra emelkedik. Viszont a rendszer jutalmazza majd a kitűzött célok teljesítését, és egy meghívásos rendszer is életbe lép.

A Budapesten júniusban újrainduló Uber minden sofőrjének elérhetővé teszi azokat a kedvezményeket, amelyekről kedd reggel adtak hírt egy ímélben a sofőrjeinek. Bevezetnek személyre szabott ösztönzőket, például egy célként kitűzött fuvarszám teljesítése esetén egy adott időszakon belül.

Meghívásos rendszert is bevezetnek, jutalom jár majd azért is egy sofőrnek, ha egy új tag az ő meghívására regisztrál. Ehhez az új tagnak 180 napon belül legalább 50 utat kell teljesítenie. Az így regisztrálók 350, a többi új sofőr pedig 250 ezer forintot kaphat, ha az első héten teljesíti az 50 fuvart. Ha ez csak 180 nap alatt jön össze, akkor 100 ezer forintos jutalomra számíthatnak.

2016-os kivonulása után idén nyáron indult újra Budapesten az Uber 2500 sofőrrel. Az első jelentkezőktől nem szedett jutalékot a cég, ekkor a később csatlakozó sorőrök bevételeik 5 százalékát fizették be az Ubernek, ez emelkedett most 8 százalékra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!