Tisztítószer került egy tétel Szentkirályi ásványvízbe, visszahívták a terméket

2024. március 26. – 17:37

Másolás

Vágólapra másolva

A Szentkirályi Magyarország visszahívta azokat a rózsaszín kupakos ásványvizeit, amelyek múlt pénteken az Auchan áruházakban voltak kaphatók, és a palackok nyakán 2025. március 21-ei lejárati dátum volt látható. A cég arra kérte a vásárlókat, hogy ezeket a vizeket ne fogyasszák el, és vigyék vissza oda, ahol megvették.

„A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkirályi termékbe csekély adagban tisztítószer került. A termék nagyobb mennyiségben történő fogyasztásának egészségügyi kockázata lehet, azonban a szennyezés már a kibontás után felismerhető, mert a víznek kellemetlen szaga van, és az íze sem a megszokott Szentkirályi vízé” – írta holnapján a cég.

A termékutat követő rendszer segítségével a Szentkirályi visszahívta az érintett termékek túlnyomó többségét a raktárakból és boltokból, de az Auchan áruházakban néhány fogyasztó már vásárolt a termékből, mielőtt azokat eltávolíthatták volna a polcokról.

Ilyen palackokba került tisztítószer – Fotó: Szentkirályi
Ilyen palackokba került tisztítószer – Fotó: Szentkirályi

A Szentkirályi kéri az érintett vásárlókat, hogy a fent jelzett terméket vigyék vissza az áruházba (blokk nem szükséges), ahol vették, vagy hívják a Szentkirályi fogyasztói vonalát a 06-80-200-329-es telefonszámon. A cég természetesen megtéríti a nem megfelelő minőségű termékek árát vagy kicseréli azokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!