Úgy tűnhet, mintha a Ryanairt hirdetné saját oldalán a Wizz Air, de nem

2024. március 18. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva



A Wizz Air oldala is azok közé az oldalak közé tartozik, ahol az aktuális ajánlatok slideshow-szerűen csúszkálnak a látogató előtt. Több olvasónk is arról írt, hogy a Wizz oldalán rögtön az első (angol oldalon a második) ilyen ajánlat arra hívja fel a figyelmet, hogy micsoda nagyszerű lehetőség most elrepülni Jordániába vagy Jordániából – a Ryanairrel:

Forrás: Wizz Air
Forrás: Wizz Air


  • Csak egy freudi elgépelés volt egy grafikustól?
  • Esetleg valaki belepiszkált a rendszerbe?

Nos, a magyarázat ennél egyszerűbb. Ha figyelmesebben megnézzük, az ajánlatban nem a Ryanair járatairól van szó, hanem a Ryanair útvonalaira kínálja saját jegyeit a Wizz Air.

A Ryanair ugyanis március elején törölte járatait Ammánba, az ott ragadt utasoknak kedvezményes átfoglalást biztosított Jordánia és Magyarország közti járataira a Wizz Air. Ha az ajánlatra kattintunk, erre utal az url-ben is a – kissé túlzó – rescue (mentőakció) szó. Az utasoknak április 30-ig van lehetőségük mentesítő jegyet vásárolni az Ammánból induló és érkező járatok valamelyikére.

A jordán fővárosból induló Wizz-járat márciusban azzal került be a hírekbe, hogy a Londonba tartó járatán hozta világra gyermekét egy nő. Már két órája voltak a levegőben, amikor egy 38 éves utasnak elfolyt a magzatvize. A légiutas-kísérők a pilótafülke előtti folyosó padlójára fektették a nőt.

Sikeresen levezették a szülést, az anyuka egy egészséges kislányt hozott a világra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!