Saját utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

2024. március 6. – 17:52

Másolás

Vágólapra másolva

Mészáros Lőrinc február 20-án egyik cégén keresztül megalapította a TEAM Travel Kft.-t utazásszervezés főtevékenységgel – írja a 444.hu.

Mészárosnak, illetve cégeinek nem teljesen ismeretlen a turizmus, mivel a szállodaiparban már fontos szerepük van, azonban utazásszervező cége eddig nem volt. A most alapított társaságot 20 millió forintos törzstőkével hozták létre, a társaság konferencia, kereskedelmi bemutató szervezésével, utazásközvetítéssel, egyéb, gép, tárgyi eszköz kölcsönzésével is foglalkozhat majd.

A cég tulajdonosa a Talentis Event and Marketing Kft. (TEAM Kft.), amit a Talentis Group Zrt. birtokol. A cég ügyvezetője Balogh Ernő, aki eredetileg a Talentis Event and Marketing operatív irányításáért is felel. A 444 azt írta, hogy az új területre való belépés azért is hasznos lehet Mészároséknak, mert a már meglévő szállodai infrastruktúrát még jobban ki tudják használni, ha egy utazásszervezőjük is van.

Mészárosék hónapról hónapra újabb területeken jelennek meg: januárban például egy exkluzív budai fogászati központtal bővült a cégbirodalmuk. Pedig korábban az egészségügy nem feltétlenül tartozott a Mészáros érdekeltségeibe tartozó cégek tevékenységi körébe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!