Most már budai fogászati központja is van Mészáros Lőrincnek

2024. január 24. – 13:07

Másolás

Vágólapra másolva

Exkluzív budai fogászati központtal bővült Mészáros Lőrinc cégbirodalma – írja az Mfor.hu nyilvános adatbázisokra hivatkozva.

Mészáros Lőrinc a FullDent klinikába vásárolta be magát, ami a főváros egyik leggazdagabb kerületének számító XII. kerületében, a Királyhágó utcában található. A nemrég bejegyzett VM Medical – amiben épp most kapott vezetői posztot Várkonyi Andrea is – tavaly december 18-án lett a FullDent kisebbségi tulajdonosa, amit január 18-án jegyeztek be. A többségi tulajdonos az eddigi kizárólagos tulajdonos, a Dental Holding Zrt. maradt.

Tavaly év végén derült ki, hogy bejegyezték a fogászatot felvásárló VM Medical Zrt.-t. A cégnek Mészáros Lőrinc a vezérigazgatója, központja a Váci utca 38., ami a szintén a felcsúti vállalkozóhoz köthető MBH Banknak is az otthona. A VM Medical kézbesítése címe viszont az info@talentis.hu, a Talentis Group pedig Mészáros cégbirodalmának egyik legfontosabb eleme.

Az Mfor.hu is megjegyezte, hogy az egészségügy eddig nem feltétlenül tartozott a Mészáros érdekeltségeibe tartozó cégek tevékenységi körébe. A most részben megvásárolt fogászati céget 2009-ben alapították. A FullDent 2022-ben 396,5 millió forintos forgalommal zárt, amelyből 35 millió forint profit jött össze, miközben közel 260 millió forintos kötelezettséget is görgetnek maguk előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!