Márciustól a Yettel is 15 százalékkal emeli az árait

2024. január 19. – 15:26

Másolás

Vágólapra másolva

Az inflációs adatok alapján díjat emel a Yettel Magyarország – derül ki a szolgáltató szerkesztőségünknek is elküldött közleményéből. A havidíjon felüli a perc- és sms-díjak nem változnak.

Az éves inflációkövető díjkorrekció miatt a lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetők 15,3 százalékos díjváltozásra számíthatnak 2024. március 5-től. A havidíjon felüli percdíjak és sms-díjak változatlanok maradnak, és a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek ára sem változik – írják.

Kisvállalkozói számlás előfizetések esetén a díjváltozás a havidíjakat és az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételeket érinti, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak ezeknél a tarifáknál is változatlanok maradnak.

Azon tarifacsomagok esetében, amelyek adatkerete nem teljes egészében használható fel az 1-es / EU roaming díjzónában és érintettek a díjváltozásban, március 5-től a felhasználható roaming adatkeretek növekednek.

Az inflációkövető díjkorrekcióról a Yettel sms-ben vagy emailen keresztül értesíti majd az ügyfeleit.

A Magyar Telekom szintén 15 százalékkal, a Vodafone pedig 15,4 százalékkal emeli meg árait az éves inflációkövető díjkorrekció miatt. Mindkét szolgáltató márciustól emeli a díjakat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!