A Penny se nyit ki december 24-én

2023. november 22. – 10:49

Másolás

Vágólapra másolva

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a Penny 230 magyarországi üzlete – jelentette be az üzletlánc.

„A Penny vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntött úgy, december 24. és 26. között valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlóközönséget” – áll az üzletlánc közleményében.

Elsőként a Lidl jelentette be, hogy a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF), valamint a „modern keresztény-szociális értékrendet képviselő szakszervezet”, az Egyenlő.hu partnere lett, és kétszáz magyarországi üzlete zárva tart majd december 24-én. Nem sokkal később a Rossmann is közölte, hogy a drogériái nem nyitnak ki december 24-én.

A Penny üzletei december 22-én és 23-án este 22 óráig lesznek nyitva, december 27-től már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!