Távozik Magyarországról az egyik legnagyobb online szerencsejáték-szolgáltató, a Bet365

2023. november 17. – 17:24

Távozik Magyarországról az egyik legnagyobb online szerencsejáték-szolgáltató, a Bet365
A Bet365 nyitóoldala Olaszországból nézve – Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Felfüggeszti magyarországi működését a világ egyik legnagyobb online sportfogadási szolgáltatása, a Bet365, tudta meg a 444. A szolgáltatást üzemeltető cég levélben értesítette itteni felhasználóit, hogy november 20-tól elérhetetlenné válik a felület, amelyet cikkünk írásakor sem lehetett megnyitni.

A cég egyúttal arról is tájékoztatta ügyfeleit, hogy a már megtett, de november 17-ig le nem zárult fogadások érvényben maradnak. Az ezekért járó összegeket a szokásos módon, a felhasználók számláján írják jóvá, a Felvehető most funkció viszont nem lesz elérhető a fogadásoknál november 20. után.

A Bet365 magyarországi felhasználói december 4-ig tudnak belépni profiljukba, és addig kezdeményezhetik a kifizetéseket is számlájukról. Ezt követően emailben kell majd felvenniük a szolgáltatóval a kapcsolatot, hogy hozzájussanak a nyereményükhöz.

A szolgáltatás üzemeltetője és legfőbb versenytársa, az Unibet 2017-ben pert nyert a magyar állammal szemben, amikor Magyarország megpróbálta betiltani az online szerencsejátékokat, 2019 végén a világon összesen 47 országban szűnt meg a Bet365 szolgáltatása, hasonló okok miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!