Minden idők legtöbb kifizetett nyereménye jött össze Tippmixen a magyar–szerb után

2023. október 16. – 14:31

Másolás

Vágólapra másolva

A Tippmixen és a Tippmixprón minden idők legtöbb kifizetett nyereményét regisztrálta a Szerencsejáték Zrt. a szombati, 2-1-es hazai győzelemmel végződött magyar–szerb labdarúgó Európa-bajnoki selejtező kapcsán, írja az MTI.

A cég a hétfői közleményében kiemeli, hogy a találkozó több nyereményt generált, mint a 2022-es világbajnokság argentin sikerrel végződött döntője, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar–szerb, mint Lionel Messiék győzelme vagy éppen az idei Bajnokok Ligája-döntő.

A Szerbia elleni hazai selejtezőt Magyarország kezdte jobban, Varga Barnabás révén a 21. percben megszerezte a vezetést. A Ferencváros csatárának gólja 3,50-es szorzót ért a benne bízóknak, a szerb egyenlítés után bombagólt szerző Sallai Roland találata pedig 4,50-es oddsot kínált a fogadóknak.

A találkozó végkimenetelére érkezett tippek 50 százaléka lett jó, 2,85-ös oddsért. Akik pedig arra tippeltek, hogy Szoboszlai Dominikék már az első félidő lefújásakor is vezetni fognak, 3,50-es nyereményszorzóval kalkulálhattak.

A Puskás Arénában rendezett mérkőzéshez kapcsolódóan rendkívül népszerű volt a „mindkét csapat szerez gólt” opció, a beérkezett tippek 99 százaléka várt gólváltást – 1,90-es oddsért –, és a szögletek számát is nagyon sokan eltalálták. A meccsen összesen 13 sarokrúgást végezhetett el a két csapat (3-10), a „szögletszám 9,5”, valamint a „szögletszám 10,5” fogadási sorok helyes tippjéért 2,33-as, valamint 3,00-s szorzó járt, ráadásul előbbi esetében 90, utóbbinál pedig 94 százalék volt a helyes tippek aránya.

Azok a játékosok, akik a pontos végeredményt találták telibe, 9,75-ös szorzóval kalkulálhattak, míg az „1. félidő – Pontos eredmény” piac helyes tippjéért 30-as odds járt. Még kiemelkedőbb a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási sor helyes tippje („Magyarország 2:1/Magyarország 2:1”), ahol a jó megérzés 100-as nyereményszorzóval járt együtt.

A Tippmixen és a Tippmixprón több olyan fogadó is volt, aki csak ezt az egy piacot megjátszva ért el milliós nyereményt. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása alapján egy budapesti Tippmix-játékos 10 ezer forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással több mint 1 millió 200 ezer forintot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett. Egy Tippmixpro-játékos ugyancsak 10 ezer forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 ezer forintot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább nyolc szöglet mellett a magyarok kapnak több büntetőlapot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!