Az Eximbank közpénzcsapja alá is odafért Balásy Gyula cége

2023. szeptember 6. – 09:50

Másolás

Vágólapra másolva

Az atlétikai vb-n is szépen kereső Balásy Gyula egyik vállalkozása kapta az idei év eddigi egyik legnagyobb megrendelését az állami Exim-csoporttól, írja a Hvg.hu.

Balásy egyik érdekeltségével, a New Land Media Kft.-vel nettó 320 milliós keretszerződést kötött májusban az Exim-csoport, méghozzá szűk 13 hónapra, kommunikációs és rendezvényszervezési feladatokra.

Persze ezek fillérek ahhoz képest, hogy Balásy érdekeltségei több tízmilliárdot kerestek az atlétikai vb-n, és a Rogán-féle, kormánypropaganda terjesztéséért felelős Nemzeti Kommunikációs Hivatal is több tízmilliárdokért rendelt meg tőlük kommunikációs szolgáltatásokat.

Balásy Gyula kormányközeli vállalkozó, a New Land Media és a Lounge Group tulajdonosa, akinek a cégei milliárdokat keresnek kormánykommunikációval, például azzal, hogy teleplakátokolják az országot olyan üzenetekkel, hogy Stop! Állítsuk meg Brüsszelt! De ők készítették a magyar származású milliárdost, Soros Györgyöt vagy például az Európai Uniót támadó plakátokat is. A médiavállalkozóról írt korább cikkeinket itt tudja elolvasni.

A fideszes propagandán magát rommá kereső Balásyt pár hónapja a 444-nek sikerült megszólaltatnia, amikor éjfekete Lamborghinijével begurult a lap munkatársai mellé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!