Hetente 5 és 39 százalék között árazza le több termékét a Spar

2023. március 13. – 11:46

Másolás

Vágólapra másolva

Új akciót hirdet meg Árzuhanás Promóció néven a Spar Magyarország – olvasható a Spar oldalán. A promóció keretében hetente jelennek meg terméklisták a Spar és Interspar áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a promócióban ettől a héttől kezdve terméktől függően 5 és 39 százalék között lesz.

Minden hétfőn konkrét terméklista jelenik majd meg az áruházlánc weboldalán, amely az árcsökkenés mértékét mutatja majd.

2023. március 13-tól, azaz hétfőtől az Árzuhanás Promócióban ezek a termékek érintettek:

  • kenyerek, kalácsok ára 13-39 százalékkal;
  • szalámik, sonkák, párizsik ára 5-21 százalékkal;
  • száraztészták ára 5-10 százalékkal;
  • rizsek ára 6-8 százalékkal;
  • tejfölök, UHT tejek, joghurtok, kefirek és túrók ára 5-10 százalékkal;
  • egyes lisztek ára 9 százalékkal csökken.

Mint írják, előfordulhat, hogy a listán szerepelő termékek ára később még tovább csökken, így érdemes hetente akár többször is felkeresni az oldalt. A Spar egyébként március 2-ától 16-36 százalékkal olcsóbban kínálja sajtválasztékának meghatározott cikkeit egy másik promócióban, amelynek neve Szédületes Akció.

Múlt hétfőtől egyébként többféle sajt „jelentős mértékben és tartósan” olcsóbban kapható a Lidl áruházaiban is. A vállalat 21-25 százalékos árcsökkentést jelentett be néhány nappal azután, hogy egyik legnagyobb riválisa, az Aldi már március 1-jétől olcsóbban adja a sajtjait.

Visszakanyarodva a Sparhoz: a vállalat januárban több, mint 600 vegyi áru és kozmetikai cikk fogyasztói árát csökkentette, az érintett termékeket piros árcimkével jelölték.

A hetente csökkenő árakon túl az egyéb kedvezmények, akciók, hűség-, és kuponajánlatok is lesznek a Sparban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!