Abbáziában nyaralna, de csak a magyar minőségben bízik? Szerencsére Mészárosnak ott is lesz egy szállodája

2022. december 28. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Megállapodást kötött a Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's Hotels & Resorts és a Marriott International egy, a horvátországi Abbáziában (Opatija) épülő tengerparti szállodáról – írja a Mészáros Csoport közleményére hivatkozva az MTI. A szálloda a Marriott brandjével a Riva's üzemeltetésével 2024-ben nyit majd meg.

A Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, szállodái vannak Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva's Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai – áll a közleményben.

„Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét”

– jelentette ki a közlemény szerint Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

Az ismertetés szerint a szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úti céljait összekötő főút. A hotel 45 percre található a rijekai repülőtértől.

Mészáros birodalma 2022-ben közel 10 milliárd forint állami támogatást kapott két hotel felújítására. A felcsúti gázszerelő cégbirodalmáról legutóbb ebben a cikkben írtunk hosszabban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!