Kedd éjjel 11-től néhány órára leáll a Wizz Air appja és internetes felülete

2022. október 3. – 16:28

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air karbantartást végez online foglalási rendszerében, emiatt a vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5-én hajnali 4 óráig nem lesz elérhető – közölte a légitársaság hétfőn az MTI-vel.

A cég a közleményében arra kéri az utasokat, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat, intézzék az online utasfelvételt, beszállókártyáikat lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal a reptérre. A karbantartás ideje alatt nem lesz lehetőség a meglévő foglalások módosítására, az utasok még az ügyfélszolgálaton keresztül sem tudnak azon változtatni.

A légitársaság utasai az üzemszünet idején, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál október 5-én 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat.

A közleményben a Wizz Air azt javasolja, hogy ebben az időszakban az utasok az induló járat felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől