24.hu: Orbán Viktor kisebbik testvére igazgató lett Schobert Norbiék cégében

2022. július 22. – 20:30

frissítve

24.hu: Orbán Viktor kisebbik testvére igazgató lett Schobert Norbiék cégében
Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka, középen egy plakátról kukucskál André Agassi teniszező. A kép a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítéséről tartott sajtótájékoztatón készült 2014. szeptember 4-én – Fotó: Kovács Attila / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Áron eddig kevésbé volt ismert üzleti szerepvállalásairól.

Orbán Áron, a miniszterelnök fiatalabbik öccse május 31-től bekerült a Schobert Norbi-féle Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába – írta a 24.hu.

A lap szerint az 1977-es születésű Orbán Áronnak az Opten adatai alapján más, jelenleg is érvényes céges érdekeltsége most nem volt.

A Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában Orbán Áron mellett a cégregiszter szerint tag még maga a fitneszházaspár is, Schóbert Ferenc Norbert és Schóbert Réka (akiket szerepléseik során inkább Schobert Norbi és Rubint Réka néven ismerünk), Sike Attila, valamint Ómolnár Miklós egykori kisgazda politikus, médiapiaci szakember, akivel közösen Schobert könyvet is írt, a Norbi Titok címmel.

A 14 fős vállalkozás árbevétele az elmúlt években ütemesen nőtt, 2021-ben már 2,3 milliárd forintot ért el, viszont a cég tavaly és tavalyelőtt is 135 millió forint adózott veszteséggel zárt.

Schobert Norbi a szénhidrátok ellen vívott harc és a mozgás egyik legismertebb hazai guruja, aki cégével korábban a tőzsdén is megméretődött, igaz, mint azt a Portfolio.hu egykori cikke írja, a korábban nemzetközi terjeszkedési célokkal igazolt tőzsdére lépés végül viszonylag hamar a parkettről való távozásig vezetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!