A legmagasabb áron hirdetett magyar ingatlan nem is Budapesten van

2022. május 21. – 23:27

Másolás

Vágólapra másolva

A Portfolio összeszedte az öt legdrágább magyarországi ingatlant. Tehát nem a legértékesebbekről van szó, hanem a jelenleg meghirdetett, eladásra kínált ingatlanok közül gyűjtötte össze az öt legdrágábbat. Ebből három van Budapesten, kettő vidéken.

5. Amerikai stílusú luxusház – 3 milliárd forint

A II. kerületi Szépvölgyi úton található ingatlan 1100 négyzetméteres, van benne felvonó, jacuzzi, úszómedence, szauna és kandalló is.

4. Egyedi villaház a Duna parton – 3,06 milliárd forint

Közvetlenül a Duna partján, a III. kerületi Kossuth Lajos üdülőparton van a 3 emeletes, 1200 négyzetméteres ház. Dunára néző wellnessrészleg és borozó is van benne.

3. Cinege lovasmajor, Siófok – 3,45 milliárd forint

Az ingatlannak saját lovardája és halastava van, kis erdővel, saját napelemparkkal.

2. Luxus a II. kerületben – 3,83 milliárd forint

1127 négyzetméter, smart-home berendezésekkel.

1. A Prónay–Patay-kastély – 4,1 milliárd forint

Magyarország legmagasabb áron meghirdetett ingatlanja jelenleg az acsaújlaki Prónay–Patay-kastély. 3133 négyzetméter, 13 hálószoba.

További részletek és fotók a Portfolio cikkében.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom