Idegen anyag kerülhetett bele, visszahív egy csibemájast a Nébih

2022. május 14. – 12:56

Másolás

Vágólapra másolva

Idegen anyag kerülhetett az 500 grammos kiszerelésű Dárdás Csibemájasba, ezért ezt a terméket Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) visszahívja – jelentette be a hivatal szombaton a honlapján.

A termékeket a lejárati időről lehet felismerni, a szervezet azt kéri, hogy a 2022. június 26-án, június 27-én és július 1-én lejáró termékeket ne fogyasszák el. A probléma bejelentője a Penny Market Kft. volt – derült ki a közleményből.

Forrás: Nébih
Forrás: Nébih

Az érintett termék a vásárlás helyére visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass