Új német áruházlánc érkezett Magyarországra, TikTok-videókban mutatták be első fővárosi üzletüket

2022. április 20. – 09:04

Másolás

Vágólapra másolva

Új német áruházlánc érkezett Magyarországra: a TEDi nemrég nyitotta meg első budapesti üzletét – a Savoya Parkban –, és van két dunántúli boltja is, egy pápai és egy székesfehérvári. A Facebook-oldaluk tájékoztatása szerint a következő üzletüket május közepén nyitják szintén a fővárosban, a XVIII. kerületi Lőrinc Centerben.

A cég a Pénzcentrum szerint a Pepcónak és a KiK-nek jelenthet leginkább konkurenciát, ugyanis hozzájuk hasonlóan az úgynevezett nonfood szegmensben működik, és széles áruválasztékot kínál. Ahogy a Pénzcentrum írja: „Ebben a boltban is szinte minden kapható a lakberendezési tárgyaktól kezdve a játékokon, irodaszereken át egésze a kozmetikumokig.”

A vállalat Magyarországon még nemigen ismert, pedig jelentős nemzetközi hálózatról van szó. 2004-ben alapították, a honlapjuk szerint jelenleg tizenegy országban több mint 2600 üzletük van, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak. Főleg a kelet- és közép-európai térségben terjeszkednek, többek között lengyel, szlovák, szlovén, cseh, román, horvát, osztrák üzlethálózatuk van a magyar mellett.

A cég egy háromrészes TikTok-videóban is bemutatta első, nemrég megnyílt budapesti üzletét. Ez a három videóból a második rész, egyből az elején egy olyan szivárványos-unikornisos bögrecsodával, amire egyszerűen nem sikerült szavakat találnunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!