Elon Musk nem ül be a Twitter igazgatótanácsába

2022. április 11. – 07:08

Másolás

Vágólapra másolva

A Twitterben nemrég nagyobb részesedését vásárló Elon Musk úgy döntött, hogy nem ül be a cég igazgatótanácsába, mindezt a CNN beszámolója szerint a Twitter CEO-ja, Parag Agrawal tweetelte ki.

Agrawal szerint ez a legjobb, ami történhet, és a cég mindig is figyelembe vette a tulajdonosok észrevételeit, függetlenül attól, hogy benn ülnek-e az igazgatótanácsban, vagy sem. „Elon a legnagyobb tulajdonosunk, és továbbra is nyitottak vagyunk az észrevételeire.”

A Twitter egy héttel ezelőtti közölte egy hatósági beadványban, hogy a cégben 9,2 százalékos részesedést vásárló Tesla- és SpaceX-vezér Musk beül az IT-be egy 2024-ig szóló időszakra. Musk részvényvásárlásának az az ígéret is része volt, hogy nem növeli nagyobbra a részesedését 14,9 százaléknál ebben az időszakban.

Miután részvényt vásárolt, Musk rögtön ötletelni kezdett, hogyan kéne változtatni a Twitteren, például szerkesztés gomb létrehozásával.

Musk nem tweetelt a mostani döntéséről, és egyelőre a CNN sem kapott tőle kommentárt a hírre. Musk a hír kiderülte után ezt tweetelte:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!