Yettel néven fut tovább a korábbi Telenor

2022. március 1. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

Március 1-jétől Yettel Magyarország Zrt. néven működik a Telenor Magyarország Zrt., az új márkanévvel három országban, a magyar mellett a szerb és bolgár piacokon jelentek meg, ügyfélkörük mintegy tízmilliós – mondta Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden Budapesten. A névváltásra azután került sor, hogy lejárt a Telenor névhasználati joga, amelyet a többségi tulajdonos cseh PPF-csoport még 2018 júliusában kapott 31 hónapra az előző tulajdonostól.

A jelenlegi ügyfelek inkább csak a dizájnban látnak változást, a meglévő szerződések nem módosulnak. Marad a 1220-as ügyfélszolgálat és a meglévő előfizetések is.

Az indulással a cég új lehetőségeket is kínál: „a Prime tarifák Yettel 5G-hálózatán is igénybe vehető korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmaznak, illetve több, az ügyfelek életét
megkönnyítő szolgáltatást biztosítanak. Ilyenek például az elsőbbségi ügyintézés, vásárlás
esetén 30 napos elállási lehetőség, a 0 Ft-os készülékajánlatok vagy a csoportosan elérhető
havidíj-kedvezmények. Újdonságként a feltöltőkártyás ügyfeleknek az egységesen kedvező
25 Ft-os percdíj mellett elérhetővé válik a korlátlan netezés lehetősége, illetve különleges
újítás, hogy legalább 1500 Ft-os feltöltés esetén 1 nap korlátlan mobilnet hozzáférést ad a
szolgáltató ajándékba” – írják a Telexnek eljuttatott közleményükben.

A vezérigazgató szerint a Yettel márka indulása hatalmas lehetőség arra, hogy a piacon eddig szokatlan, meggyőző szolgáltatásokat kínáljanak a meglévő és a leendő ügyfeleiknek.

A cég korábban azt közölte, hogy a névváltoztatással jár egy viszonylag hosszabb technikai átállás is 2022. február 28. este 8 óra és 2022. március 1. reggel 6 óra között.

Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs cége harmadszor váltott nevet: 2010-ben a Pannon GSM használata helyett átvették az akkori norvég anyavállalat, a Telenor nevét, logóját és arculatát, viszont mivel lassan négy éve új tulajdonos van, a vezetőség úgy döntött, nem licencelik tovább a norvég nevet. A brandváltásról itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!