Társadalmi felelősségvállalásért díjazták: a Mészáros Csoportot

2021. október 14. – 16:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Végre elismerték a befektetett munkát és a cég hitelességét: hangsúlyozottan független, külső szakmai elismerés érte a Mészáros Csoportot. A CSR Hungary által kiosztott Magyar Üzleti Felelősség Díját szerdán adták át a budapesti Marriott Hotelben. A díjazottak között van a Mészáros Csoport is, melynek így szűkebb és bővebb esztendők után végre ilyen módon is honorálták a tevékenységét.

A CSR Hungary díj a „felelősségteljesebb és fenntarthatóbb üzleti modellek elterjedését” kívánja előmozdítani, a Mészáros Csoport a Hight Tech Suli programjával nyert, melyben az iskolai digitalizációt segítik tantermekkel és tanárok felkészítésével. A további díjazottak között szerepel mások mellett a TV2, a MOL és a Kulcs-Soft Nyrt. A díj fővédnöke Steiner Attila ITM-es államtitkár.

Fotó: CSR Hungary
Fotó: CSR Hungary

A díjátadáson a Mészáros Csoport vezetője, Mészáros Lőrinc a feleségével, Várkonyi Andrea pszichológus-íróval vett részt, aki új könyvében arról szeretne mindenkit meggyőzni, hogy lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni!

Férje megvilágító erejű gondolatait a sikerről egy ilyen alkalommal külön is érdemes felidézni:

Elsősorban dolgozni kell mindig, folyamatosan. Munka, munka, munka. Valaki egyáltalán a bátortalansága miatt nem tud az életbe sikert elérni. Úgyhogy ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom