Hét magyar városban terjeszkedik a Wolt

2021. szeptember 14. – 21:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hét vidéki városban válik elérhetővé ősszel a Wolt szolgáltatása. Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár utcáin tűnnek fel hamarosan kék dobozos futárok, olvasható a cég közleményében.

A Wolt 2018-ban Budapesten kezdte meg tevékenységét, majd folyamatosan jelent meg további városokban. Eddig 16 városban lehetett házhoz rendelni a Wolton keresztül, a következő hetekben hét új várossal bővül a szolgáltatási terület:

  • elsőként szeptember 14-től Sopronnal és Dunakeszivel,
  • októberben Békéscsabával és Tatabányával,
  • novemberben pedig Egerrel, Vecséssel és Kaposvárral bővül a kiszállítási terület.

A hét városban induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető. A hosszú távú cél az, hogy ezeken a helyszíneken is színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók. Országszerte továbbra is elérhető a járványhelyzet alatt népszerűvé vált érintésmentes kiszállítás, amikor is a megrendelőnek egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie a futárral.

2018-ban indult el Magyarországon is a gyorsan fejlődő skandináv startup, a Wolt. Több mint 30 ezer éttermi és kiskereskedelmi partnerrel, valamint 103 ezernél is több futárpartnerrel dolgozik 23 országban és több mint 200 városban. A 2014-ben alapított helsinki székhelyű társaság ma több mint 4000 embert foglalkoztat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!