Közös cégen osztozkodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

2021. szeptember 9. – 08:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Fifti-fifti a két ismert ember tulajdonrésze az Ekho Belvedere Kft.-ben.

Közös cégen osztozkodik Várkonyi Andrea tévés, vállalkozó és új párja, Mészáros Lőrinc milliárdos. Mint azt az Mfor.hu megírta, az Ekho Belvedere Kft., 2021. július 27-én alakult, főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele. Alapító tulajdonosa az Ekho Magántőkealap volt, mely 50 millió forintos induló törzstőkét fizetett be.

Augusztus 31-étől új tulajdonosai lettek a cégnek Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea személyében. A cégbírósági papírok alapján 50-50 százalékban osztoznak a társaságon. A menedzsmentben pedig a több Mészáros-cég vezetésében is szerepet vállaló Gombai Gabriella helyére Mészáros Lőrinc ült be.

Várkonyi Andrea ismertebb vállalkozása, a Whitedog Media Kft., amely főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik. A cégben kisebbségi tulajdonos Gergely Judit. A Mészáros Csoport a Whitedog Media Kft.-re bízta a társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait, a csoport egyéb feladatainál pedig amolyan ernyőügynökségként fogja össze a társaság mások munkáját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!