A Wizz Air hosszabb utasfelvételi procedúrára figyelmeztet, érdemes korán érkezni a reptérre

2021. július 8. – 15:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air arra figyelmezteti utasait, hogy a repülőjáratokra a korábban megszokottnál hosszabb ideig tarthat a utasfelvétel, mert szigorodtak az adminisztrációs kötelezettségek. Éppen ezért arra kérik az utasokat, hogy legkésőbb az indulás előtt két órával érkezzenek meg a reptérre, és akkor is menjenek oda az utasfelvételi pulthoz, ha online már elvégezték az utasfelvételt, de érvénytelen beszállókártyát kaptak.

A reptéren ellenőrzik, hogy az utasnak van-e a célországnak megfelelő igazolása, engedélye, érvényes vírustesztje, és megfelelően elvégezte-e az online adatszolgáltatást. Ha az utas bemutatja a fogadó ország által megkövetelt dokumentumokat, igazolásokat, a Wizz Air nyomtatott beszállókártyát állít ki. Ha nincsenek meg a papírok, a légitársaság megtagadja az utazást, áll a Wizz Air közleményében.

A Wizz Air gépen továbbra is kötelező a maszkviselés, mind az utasoknak, mind a személyzetnek. A légitársaság azt javasolja, hogy az utazás előtt keressék fel az utasok az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!