Az állami egészségüggyel elégedetleneknek ajánlgatják Mészáros Lőrinc biztosítóját

2021. június 8. – 09:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 100 százalékban állami tulajdonú Magyar Villamos Művek (MVM) hálózatán keresztül kínálnak Mészáros Lőrinc biztosítójához köthető magánegészségügyi szolgáltatást, írja a Válaszonline.

A lap arról ír, hogy telefonon kínálják a többmilliós ügyfélkörrel rendelkező állami MVM ügyfeleinek a Mészáros tulajdonában lévő CIG Pannónia biztosításait. A Válaszonline által leírt esetben a telefonos üzletkötő olyan kérdésekkel operál, hogy „Ön is elégedetlen az állami egészségüggyel?”.

Tehát egy állami cég magánbiztosítást kínál az állami egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenségre alapozva. Köztulajdonban levő hálózatot (az MVM ügyfélkörét és számlázási rendszerét) használják egy magáncég építésére.

A napi 30-120 forintért kínált egészségügyi szolgáltatás díját a gáz- vagy a villanyszámlával lehet befizetni. Mészárosék csak a biztosítást nyújtják, a szolgáltatást magát egy amerikai központú multinacionális cég magyar leányvállalata, a Teladoc Hungary Kft. adja.

A biztosítás az MVM honlapján is ott van. A lap hiába kérdezte az MVM-et arról, hogyan választották ki a CIG Pannóniát, nem kaptak választ a megkeresésükre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!