Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília 560 milliót vehet ki a közös bulvárcégükből

2021. június 1. – 13:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Eredményes évet zárt 2020-ban Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös médiacége, a Top News Hungary Kft., és az 561 milliós profit nagy részét, 560 millió forintot osztalékként ki is vesznek a cégből – derült ki a vállalkozás nyilvános céges beszámolójából.

Az egy évvel korábbi üzleti évben, 2019-ben még csak 151 millió forint volt a nyereségük, ezt sikerült feltornázni majdnem a négyszeresére. A cégnek tavaly 3-5 fő alkalmazottja volt. A Top News Hungary Kft. a kiadója például a Top World News nevű bulvároldalnak, melynek kiadója korábban Kasza Tibor érdekeltségébe tartozott.

A Top News Hungary Kft. vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, aki a Femcafé.hu ügyvezető igazgatója. A Femcafé kiadója a Netrise Hungary Kft., melynek tulajdonosa Bessenyei István, Sarka Kata férje. Bessenyei e mellett a kormány kedvenc őrző-védő cége, a Valton kisebbségi tulajdonosa.

Sarka Kata és Rogán Antal előző felesége, Rogán-Gaál Cecília ismertebb közös cége, a Nakama & Partners Kft. cikkünk megjelenéséig még nem nyújtotta be a céges beszámolóját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!