Nem viszik Vajna Tímea gyémántjait ötödáron sem

2021. április 27. – 13:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Negyedszer hirdette meg eredménytelenül a felszámoló az egykor részben Vajna Tímea tulajdonában álló Dorottya Diamond Palace Kft. ékszerkereskedő cég készleteit, számol be róla a G7.hu. Közel 130 drágakőtől (turmalin, zafír és fekete gyémánt), több mint 100 gramm aranytörmeléktől, páncélszekrényektől, vitrinektől és különböző irodabútoroktól szeretnének megszabadulni, de nem megy.

Az első három alkalomhoz hasonlóan ezúttal sem érkezett egyetlen ajánlat sem, pedig folyamatosan csökkentették az árakat. Az eszközök összértékét tavaly októberben még 5,7 millió forintra becsülték, és ennyiért is hirdették meg őket.

A következő körben – közvetlenül karácsony előtt – a becsérték maradt, de már 4 millióért is el lehetett volna vinni a bútorokat és az ékszereket, ám azok még így sem kellettek senkinek, írja a lap.

Vajna Tímea tulajdonos-producer a Miss Universe Hungary döntőjében – Fotó: Balogh Zoltán / MTI
Vajna Tímea tulajdonos-producer a Miss Universe Hungary döntőjében – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Februárban 2,9 milliós minimálár mellett sem érkezett ajánlat. Április elején már csak 2,2 millió forintos árat határoztak meg. Most az ékszertörmelékeket és drágaköveket a korábbi kétmillió forint helyett egymillióra, a bútorokat 3,7 millió helyett 1,2 millió forintra taksálták. A kutyát se érdekelte.

A Dorottya Diamond Palace Kft. ellen 2019-ben indultak el a végrehajtási eljárások, mások mellett az adóhatóság részéről is. Ekkor a 24.hu azt írta, hogy a korábban a cégben 49 százalékos részesedéssel rendelkező Vajna Tímea is nyújtott kölcsönt az ékszerkereskedőnek, ám az nem fizette még vissza a pénzt. A vállalat ellen végül nagyjából másfél éve indult meg a felszámolási eljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!