Házhozszállítós lett az Aldi is

2020. november 27. – 10:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. beszállt a Tesco és az Auchan mellé a házhozszállítási piacon, és együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a Roksh-sal.

A cég közleménye szerint a kínálatból közel 3000, zömében saját márkás élelmiszer, illetve egyes nem-élelmiszer jellegű termék lesz megrendelhető online a roksh.com weboldalon. A szolgáltatás Budapest területén vehető igénybe.

A kínálatban többek közt friss zöldség-gyümölcs, hús-, tej- és pékáru szerepel, de kozmetikai termékek és tisztítószerek is elérhetők lesznek.

A budapesti vásárlók a Roksh.com weboldalon – az irányítószámuk megadását követően – állíthatják össze bevásárlólistájukat. A termék kiválasztása után megjelölhetik, hogy mikor és hol szeretnék a bevásárlásukat átvenni.

Ezt követően a Roksh „személyes bevásárlója” elmegy a vásárlóhoz közeli Aldi üzletbe, ott összeválogatja és megvásárolja az árut. A bolti kínálat és a leadott bevásárlólista közötti esetleges áreltérés vagy termékhiány esetén a vállalat személyes bevásárlója telefonon egyeztet a megrendelővel, írja a cég a közleményben.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!