24.hu: A percenként egymilliós angol leckéknél is drágább műsort rendelt az állam

2020. november 18. – 08:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Miután az állami tulajdonú Antenna Hungária Zrt. korábban 240 millió forintot fizetett a Magno Studio Kft.-nek egy 5 perc angol TV című műsorért, most egy újabb hasonló mértékű szerződésre derült fény a két cég között, melyből ugyancsak egy 50 epizódos, részenként bruttó öt perces műsor készül majd – tudta meg a 24.hu.

A lap hosszas levelezés, majd közérdekű adatigénylés után ismerte meg az újabb, augusztusban kötött szerződés részleteit, miután túljutott az információk közlésétől vonakodó Antenna Hungárián. A cég üzleti titkokra, illetve a műsor jelenleg is zajló gyártására hivatkozva a közérdekű adatigénylés után a mellékletei nélkül küldte el a szerződést, melyből kiderült, hogy a jelenlegi megbízás Digitális Akadémia munkacímen fut.

A lap emlékeztetett, hogy a Magno Studio Kft.-ről szinte semmit nem lehet tudni, dacára annak, hogy tavaly már 14,9 milliárd forintos forgalmat hozott össze, és a két említett megrendelésen túl is több állami forrásból érkezett hozzájuk nagy összegű megkeresés.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!