Kis késéssel, de végre Magyarországra is megérkezett a Mackó folytatása
Meggyilkolt feleségek, egy gyászfeldolgozást segítő háztartási robot, űrverseny Elon Musk után, Zorro modernizálva és a Bear harmadik évada az Aftet heti streamingajánlójában.
Isten és a sátán macskatestbe költözött, a virslik pedig újra partiznak
Heti streamingajánlónkban felrobbannak a sátáni macskák, mozgássérültek e-sportolnak és kokainmámorban úszik Hollywood.
A Squid Game betegebb, sötétebb párja is befutott Koreából
Streamingajánló a Los Angeles Clippers botrányos évét feldolgozó sorozattal, Oscar-díjas tárgyalótermi drámával és a legizgalmasabb magyar rövidfilmekkel.
Majdnem belerokkant, de Dev Patelnek bejött az indiai John Wick
Heti streamingajánlónkban olyan idei sikerfilmek, például A majomember vagy az Imádlak utálni is szerepel, de megemlítjük a Netflix új, szuperhősös produkcióját és Eva Longoria új sorozatát.
A Simpson családnak sosem lesz vége
Streamingajánlónkban szerepel a 35. évadánál tartó Simpson család, egy megtörtént gyilkosságról szóló true crime sorozat és egy iskolai drámát feldolgozó magyar film is.
A sárkányok újra házalnak
E heti streamingajánlónkban szerepel az idei év két legjobban várt a sorozata, hiszen visszatér a Sárkányok háza és A fiúk is.
Minden eddiginél messzebb megy vissza az időben a Star Wars
Kannibálszerelem, új Csillagok háborúja-sorozat, és egy kibogozhatatlan gyilkosság az e heti streamingajánlónkban.
Benedict Cumberbatch megint nagyon mélyre megy
Elizabeth Moss kiismerhetetlen titkosügynököt játszik, a poptörténet legnagyobb átveréséről pedig még mindig lehet újat mondani. Streamingajánló felkavaró magyar dokuval és Wim Wenders meditatív...
Rancsom végében óriási fekete lyuk tátong
Visszatér Josh Brolin a mindent elnyelő lyukat találó farmer szerepében, bepillanthatunk a Stallone család mindennapjaiba, Nicolas Cage pedig álmokban kísért. Streamingajánló.
A világ kevésbé szar hely, amíg a Mosoly Zrt. üzemel
Heti streamingajánlónkban nyugdíjazott bérgyilkosoké és gyilkososat játszó dúsgazdag fiataloké a főszerep. Még jó, hogy a Mosoly Zrt. munkatársai azon dolgoznak, hogy kevesebb ember válassza a halált.
Kövess minket Facebookon is!