Podcast

RSS

Taylor Swift, az irodalmi óriás

Fazekas Gergely zenetörténésszel vesszük át, hogy minek köszönheti Taylor Swift az elképesztő sikerét, miért hasonlíthatóak a dalszövegei Shakespeare-hez, és miért kell óvatosnak lenni az énekesnő...

Meglepetések a Grammy-jelöltek között, Bajos csajok-musical és az Oscar-díjra áhítozó Ridley Scott

Az eheti After+ a frissen bejelentett Grammy-jelöltekről, David Fincher új filmjéről, illetve a jövőre 20 éves Bajos csajokról szól, de megpróbáljuk azt is megfejteni, miért nem kapott még...

L. Simon László: Az a kérdés, hol teszünk különbséget cenzúra és korhatár között

Egy kedd esti beszélgetésen azt mondta: nem az általa is elfogadott, gyermekvédelminek nevezett törvény áldozata, hanem az értelmezéséé.

A Wu-Tang Clan nélkül a magyar rapzene sem lenne ugyanaz

Wu-Tang Clan nélkül az Akkezdetphiai és a WacuumAirs sem lett volna ugyanaz a magyar hiphop hajnalán. AZA és Saiid a Telex After zenetöri adásában osztják meg a Wu-Tanghez kapcsolódó emlékeiket és...

„Sem időm, sem pénzem nincsen tovább fenntartani” – véget ért az ország egyik legrégebbi...

A tudományos ismeretterjesztő műsort 2008-ban indította Zsiros László Róbert.

Fact-check: Tényleg veszélyesebb volt a lélegeztetőgép, mint maga a koronavírus-fertőzés?

Elon Musk Joe Rogan podcastjában magyarázott arról, hogy űrhajógyártóként miért gondolja azt, hogy a lélegeztetőgép rossz kezelés volt, és a covidos betegek emiatt haltak meg.

Újraindul a Téma, az első vendég a Corvinusról frissen kirúgott Ádám Zoltán lesz

Ezentúl minden második keddjén jelentkezik a Telex közéleti-gazdasági beszélgetős műsora.

Essemm: Engem egyvalaki fedezett fel, az anyám volt

Essemm a 2010-es évek egyik legnagyobb hatású rappere volt itthon, aki komplett könnyűzenei birodalmat épített a karrierjéből. Az interjút ritkán adó rapper a Telex Afterben mesélt pályafutásáról.

Marvel zuhanórepülésben, akciófilmek az A24-tól és Azahriah mindenhol

Megjelent a Telex új popkulturális podcastjének az első adása, az After+. Foglalkozunk benne a Loki második évadával, a Marvel fura tévés stratégiájával és persze a Puskásban triplázó Azahriah-val.

Curtis: Egy igazi gengszter nem fog rappelni

A botrányairól is ismert rapper a Telex After adásában mesélt Majkával való elválásukról, a The Voice-ban betöltött szerepéről és a focis múltjáról.

Kövess minket Facebookon is!