6363: Annyira kúl a hiphop, hogy még a komolyzenészek is ezt tanulják
Sára Gergely projektje, a 6363 egy ideje már zenekarként működik. Ez az átalakulás, a depresszió elkerülése és a fogyasztói társadalom elleni lázadás is szóba került az After új adásában.
Blahalouisina: A popzenészközeg az ego felé tolja az embert
A Telex After legutóbbi adásának vendége a Blahalouisiana zenekar volt, amely nemrég jelentette meg ötödik nagylemezét, a Sötét villámot. Az együttes mesélt a zenei közeggel járó nárcizmusról, és...
Bohemian Betyars: Taylor Swift magángéppel repked, minket meg szelektív gyűjtéssel nyomasztanak
Nem az az élet értelme, hogy mindenáron csak a szekeret hajtsuk – állítja a Bohemian Betyars két tagja. A zenekar antikapitalizmusról és a pedagógusok helyzetéről is beszél az Afterben.
Hszi Csin-ping látogatása után Kína trójai falovának tarthatják Magyarországot az EU-ban – a...
Matura Tamás Kína-kutató volt a Téma különkiadásának vendége, akivel a kínai elnök látogatásának hátteréről beszélgettünk.
Paulina: Azt mondták, hogy túlságosan rózsaszín pophercegnő vagyok
Az After legújabb vendége, Paulina szerint a TikTokot ma már simán lehet karrierépítésre használni, a nők pedig még mindig hátrányból indulnak itthon a zeneiparban.
Teljesen elpusztítani nem, meggyengíteni sikerülhet a Hamászt Gázában
A Téma legújabb adásában Izrael és a Hamász gázai háborújáról, annak politikai hátteréről, következményeiről, humanitárius hatásairól és lehetséges kimeneteiről beszélünk.
Jazzbois: Nem irreális cél, hogy a világ bármelyik városában 300 ember eljöjjön a koncertünkre
A Telex Afterben a Jazzbois a Covid számukra meglepően jótékony hatásairól, a külföldi koncertezésről és a hazai színtérről mesélt.
Moriones: Fura boszorkánynak érzem magam
A magyar TikTok egyik új sztárja, aki magát bohócnak maszkírozva adja elő a saját számait, és az eddigi összes koncertjén telt ház volt. Moriones volt a vendég a Telex Afterben.
Két film egyben az Érdekvédelmi terület, az egyik a szemnek, a másik a fülnek szól
Az After+ adásában a holokauszt és az emberi gonoszság témáját valóságshow-kat idéző módszerrel feldolgozó, Oscar-jelölt Érdekvédelmi terület című film a fő témánk.
Ha Joe Biden sikeres elnök, miért ilyen népszerűtlen?
A Téma amerikai elnökválasztásról szóló adásának 6 legfontosabb állítása.
Kövess minket Facebookon is!