Elronthatatlan receptek: a roppanós, mégis lágy bundás kenyér
Milyen kenyérből a legjobb? Mi az ideális arány, hőfok, eszköz? Főzőiskolánk mai leckéje a méltatlanul mellőzött és lenézett bundás kenyérről szól, ami ebédnek is ideális.
Egy kis zsírtól minden jobb lesz – karácsonyi zsírmaradékokból szilveszteri borkorcsolyák
Az omlós tészta rétegesebb, a krumpli ropogósabb, a pástétomok elegánsabbak lesznek tőle, a szilvalekvár pedig egyenesen imádja a kacsazsírt. Segítő zsírok szilveszter elé és közben.
A maradékfeldolgozás és a hortobágyi palacsinta
Csak attól függ, milyen szűrőn keresztül nézünk rá, hogy az ételmaradékok felhasználása menőség vagy szomorú szükség: a kapcsolódó ellentmondásokat pedig híven tükrözi emblematikus ételünk, a húsos...
Kövess minket Facebookon is!