Elindult Magyar Péter testvérének online lapja, este Magyar Péterrel interjúznak

2024. október 23. – 15:00

Másolás

Vágólapra másolva

Október 23-án reggel Kontroll.hu néven elindult Magyar Márton, Magyar Péter testvérének online újságja, melyről Magyar Márton korábban azt mondta: a Tisza Párttól függetlenül működnek majd, a 24.hu pedig azt írta, hogy nem a Tisza Pártnak csinál majd sajtót.

A Kontroll.hu-n mindenesetre október 23-án, a cikk írásának időpontjában a Partizán megbízásából rendelt közvélemény-kutatás a vezető anyag, mely szerint a Tisza Párt hibahatáron belül, de hajszállal előzi a Fideszt a biztos pártválasztók körében, továbbá van egy vezető véleménycikk is a lap mögött álló cégben ügyvezetőként is dolgozó Magyar Mártontól arról, hogy „Miért nem érdemes ma már fideszesnek lenni”, a Facebook-oldaluk szerint pedig este nyolctól Tarr Péter főszerkesztő kérdezi majd Magyar Pétert. Persze azért akad cikk Orbán Viktorról is, ünnepi beszédéből 12 részletet szedtek össze.

Magyar Márton az adást beharangozó bejegyzés alá kommentelt is, azt írta: „Mivel állítólag mi vagyunk a TISZA párt hivatalos médiája, így kizárólag olyan kérdések jutnak eszünkbe, amit a köznyelv alákérdezésnek hív. Segítsetek: mit kérdezzünk?”

Magyar Márton korábban a Hír TV hírszerkesztő-riportereként dolgozott, korábban a NER-közeli Indamedia alkalmazásában állt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!