Magyar Péter elkezdi a 106 képviselőjelölt castingját

2024. október 23. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

A 13. havi nyugdíjak, rezsicsökkentés, 25 év alattiak adómentessége is megmarad Magyar Péter szerint, majd beszélt egy vázolt adópolitikáról is. Belép az ország az Európai Ügyészségbe, hazahozzák az „uniós ezermilliárdokat”, befoltozzák azokat a réseket, amiken át évi 3-5000 milliárd forint „zúdult ki”, csak két ciklusig lehet valaki miniszterelnök, megszüntetik a propagandát, visszaállítják az önkormányzatok függetlenségét – sorolta az intézkedéseket győzelem esetén. Magyar az „összegányolt” alkotmányban is kiküszöböli a csorbákat, ha kormányra kerül – ígérte.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

A Tisza-elnök szerint átérzik a felelősséget. 65 munkacsoporttal és rengeteg szakemberrel dolgoznak a kormányprogramon, hogy „a magyaroknak ne valami ellen kelljen szavazniuk”, hanem egy vonzó programra.

November 5-től társadalmi párbeszédet is kezdenek „A magyarok hangja” néven, kikérik ebben a nép véleményét a főbb rendszerekről, politikákról.

„Óriási dolgot vittünk véghez az elmúlt hónapokban”, egyre több ember szeme kinyílik – mondta Magyar. Hivatalosan is elindítják a Tisza Párt vezető politikusainak transzparens kiválasztását. Tapasztalt szakembereket keresnek, akik kiemelkednek szakterületükön, vállalják a közszereplői léttel járó nehézségeket. Nemcsak országgyűlési képviselőjelölteket választanak ki, hanem szakembereket is, akikkel legkésőbb 2026 májusában zökkenőmentesen átveszik a kormányt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!