Magyar Péter: 2026-ban gondolj a hazára, szavazz a Tiszára!

2024. október 23. – 17:44

Másolás

Vágólapra másolva

A szabadságharcosok egy független, igazságos és jóléti országért küzdöttek Magyar szerint, mi pedig tartozunk annyival az emléküknek, hogy a forradalom 70. évfordulójára „másik irányba fordítjuk a hazánk sorsát” – utalt ismét a választásokra. „A Tisza Párt őrzi történelmi felelősségét”, ezért egy olyan kormányprogramot és csapatot raknak össze, amiből „egy hazaszerető kormány jön létre legkésőbb 2026-ban”.

Rátért arra, mit jelent a hazaszeretet. Azt, hogy bennünk van, és mind a részei vagyunk. „Becsület, tisztesség, szerénység, igazság, irgalom, érzékenység, türelem, vendégszeretet és megértés” – sorolta áhított kormánya jelszavait. „Egy borsodi zsákfaluban élő, hátrányos helyzetű négyéves kisfiú is részesülhet minőségi oktatásban”, egészségügyi ellátásban, kiváló kutató vagy sportoló válhat belőle. A hazaszeretet azt is jelenti, hogy a beteg honfitársaknak és ápolóknak is lehet méltó életük, hogy az idősek nem nyomorognak, hogy tisztességesek a bérek.

Magyar Péter szerint mindenkinek lesz feladata, majd megköszöni azoknak, akik itt vannak velük, az önkénteseknek, pénzbeli támogatóknak, a Tisza-szigetek alapítóit és toborzóit. Magyar azt mondta, mindent megtesznek, hogy hatékonyabbak vagy szervezettebbek legyenek. Sokan vannak szerinte, akik olyan pozícióban dolgoznak, hogy veszélyes lehet nekik a nyílt állásfoglalás. Olyanok is vannak, akiknek „ételt kell tenniük a család asztalára”, ők a csendes hősök, szeretik a hazájukat, de most nem tehetik. Egy dolgot kér tőlük:

„2026-ban gondolj a hazára, szavazz a Tiszára!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!