Magyar: Azt szerették volna, hogy bugyuta milliárdosok szórják szét a nemzeti vagyont?

2024. október 23. – 17:48

Másolás

Vágólapra másolva

„Tudom, hogy sokan vannak, akiket szintén becsapott az Orbán-rendszer, de még hezitálnak” – mondta Magyar. Szerinte a becsapott magyarok is tiszteletre méltó emberek, „ők azok, akiket becsapott, és az út szélen hagyott az Orbán-kormány”.

A „becsapottaktól” azt kérte, hogy álljanak meg és gondolják át, hogy erre szavaztak-e korábban. „Azt szerették volna, hogy bugyuta milliárdosok szórják szét a nemzeti vagyont? Azt szerették volna, hogy a gyerekeik külföldön éljenek?” – kérdezte. Azt ígérte, hogy amennyiben jön a változás, akkor nekik is egy jobb hely lesz Magyarország.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Ezután áttért arra, hogy mit fognak tenni 2026-ban, ha ők nyernek. „Igazságot szolgáltatunk, visszaszerzünk, amit tudunk a közös nemzeti vagyonunkból”. Visszaállítják a kataadózást, összehozzák a V4-eket, és kiterjesztik a többi országra. „Egy Tisza-kormány alatt nem lesz 3 millió létminimum alatt élő honfitársunk. Nem leépítjük az egészségügyet és az oktatást, hanem fejlesztjük” – mondta terveikről. Emellett családipótlék-emelést, és az idős magyarok segítését ígérte Magyar Péter.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!