Bábállam utcára nevezte át a Szuverenitásvédelmi Hivatal utcáját a Kutyapárt

2024. október 23. – 18:53

Másolás

Vágólapra másolva

„Passzivistáink és képviselőink ma 18 óra után nem sokkal plakátokat rögzítettek a Szuverenitásvédelmi Hivatal kerítésére, valamint átnevezték az utcát Bábállam utcára, utalva ezzel a növekvő orosz és kínai befolyásra a kormányzati politikában” – írja közleményében a Kétfarkú Kutyapárt.

Sándor Balázs, a párt önkormányzati képviselője a helyszínen arról beszélt, hogy ‘56 eddig egy közös nemzeti minimum volt pártállástól függetlenül. Botrányosnak nevezte Orbán Balázs kijelentéseit, miszerint 1956-ban nem kellett volna fegyverrel védeni az országot. Szerinte ez szuverenitásvédelmi kockázatot rejt magában. „A Kutyapárt ezzel az akcióval szeretné felhívni a Szuverenitásvédelmi Hivatal figyelmét arra, hogy indítson vizsgálatot a miniszterelnök politikai igazgatója ellen” – mondta.

A hivatalnak szerinte foglalkoznia kellene a Külügyminisztérium szerverein „ki-be járkáló” orosz hekkerekkel, és a Magyarország területén dolgozó kínai titkosrendőrökkel is. Hozzátette: a Fidesszel is foglalkozhatnának, mert szerintük ők is nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

Fotó: Magyar Kétfarkú Kutyapárt Fotó: Magyar Kétfarkú Kutyapárt
Fotó: Magyar Kétfarkú Kutyapárt

A Kutyapárt orosz és kínai zászlókat rögzített a Szuverenitásvédelmi Hivatal kerítésére, és Orbán Balázs életnagyságú kartonbábját is elhelyezték rajta. A Kutyapárt a valódi szuverenitásvédelmi munkához minden jót, „vagy pedig a közpénzből fenntartott bohóckodás folytatásához jó szórakozást kívánt”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!