Nem várták meg az új polgármestert, a hivatal összes dolgozója felmondott

2024. október 13. – 09:58

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy változások vannak Gáspár Győző egykori falujában, Nógrádmegyeren. 34 év után leváltották a polgármestert. Utódját üres irodák fogadták októberben elején, ugyanis a hivatal összes munkatársa felmondott.

„Sokként ért, hogy üres irodákat találtam mindenhol. Nem tudom, hogy miért nem jöttek be a munkatársak, de a magyargéci önkormányzattal és jegyzőjével azon vagyunk, hogy minden posztra megtaláljuk a megfelelő munkaerőt, és ez folyamatban van” – mondta az ATV Híradónak Rácz Roland, az új polgármester.

Ő az első, aki a rendszerváltás óta le tudta győzni Verbói Gábort a Nógrád megyei faluban. A leköszönő polgármester szerint nem meglepő a hivatal munkatársainak felmondása. Utódja ugyanis a megválasztása után egyszer sem próbált velük beszélni, ráadásul a kampányban is a jól képzett dolgozók cseréjét helyezte kilátásba.

„Mindenkinek megvolt a megfelelő végzettsége, mindenkinek megvolt a közigazgatási szakvizsgája, doktori diplomája, a pénzügyeseknek megfelelő végzettsége. Tehát gyakorlatilag volt egy jól felállított hivatal ami 5-6 főből állt” – fogalmazott Verbói Gábor, aki állítja: ellenfele a választási kampányban folyamatosan azt hangoztatta, hogy változásra van szükség, és nem tart igényt az eddigiek munkájára.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!