Már 699 millió forintért megvehető Torgyán József márványpadlós villája

2024. október 6. – 11:53

Másolás

Vágólapra másolva

2023-ban 950 millióért kezdték árulni Torgyán József egykori villáját, majd idén újra meghirdették, ezúttal már jóval kedvezőbb, 699 millió forintos áron került fel egy ingatlanhirdetési portálra, írja a Pénzcetrum.

Emléktábla a XII. kerületi ház kerítésén – Forrás: Google Streetview
Emléktábla a XII. kerületi ház kerítésén – Forrás: Google Streetview

A volt földművelésügyi miniszter, a Független Kisgazdapárt néhai elnökének egykori hatszobás, 410 négyzetméteres, márványpadlós villája a XII. kerületben található egy 1264 négyzetméteres telken. Amellett, hogy remek panorámát kínál, négy autó fér el a fűtött garázsában, de finn szauna és borospince is tartozik hozzá.

Torgyán 2000-ben vásárolta meg az ingatlant, akkori állítása szerint 50 millió forintért, azóta jelentős felújításon esett át az épület. A lap emlékeztet, hogy a kisgazda politikus az egyik vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni a hatszobás ingatlant, csak egy társasház egyhatod részét írta be. Amikor megkérdezték, hogy miért hagyta ki a XII. kerületi villát, azzal indokolta, hogy nem akarja, hogy „betörő-, rabló- és robbantócsoportok” kapjanak információt arról, hogy pontosan hol lakik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!